FOTO Održana izvještajna skupština varaždinske Gradske organizacije HNS-a

Varaždinske vijesti | 24.2.2024. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

Dvije godine nakon izbora, Podružnica HNS Varaždin ( Volimo Varaždin ) jučer je u Varaždinu održana i prva izvještajna skupština.

Skupštini su nazočili i vršitelj dužnosti predsjednika HNS-a Mirko Korotaj - za našu Cesticu , predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Krunoslav Lukačić , prvi čovjek županijske organizacije Koprivničko-križevačke županije Goran Pakasin , predsjednik gradske organizacije u Krapini Nenad Sikirica - srcem za Krapinu , zatim iz kneginečke organizacije Alan Košić, iz Vinice Nenad Vauda te načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Govoreći o radu u protekle dvije godine,Igor Klopotan je predstavio aktivnosti kojih nije nedostajalo.

- Do „gašenja" mjesnih odbora, odluku koju je svojom većinom donio SDP u Gradskom vijeću, imali smo tri predsjednika mjesnih odbora. U 4. MO, najvećem u Varaždinu, predsjednik je bio Dejan Bjelivuk, u 5. MO Marina Kaniški te u MO Gojanec Berislav Bračko. U protekle dvije godine imali smo više desetaka akcija u gradu i prigradskim naseljima, druženja s građanima, otvaranje tema i konferencija za novinare te više nastupa na lokalnim televizijama ili internetskim portalima uživo - izjavio je Klopotan.

Najavio je i aktivnosti stranke u narednom razdoblju.

- Predstoji nam priprema za izbore u ovoj takozvanoj „super izbornoj godini” te priprema za lokalne izbore sljedeće godine. Upravo stoga i dalje ćemo predano raditi na terenu, biti u neposrednoj komunikaciji s građanima. Kao i dosad, pred građane izlazimo s konkretnim rješenjima problema te imenima ljudi koji ta rješenje mogu i provesti - zaključio je prvi čovjek varaždinskog HNS-a.