FOTO: Deset godina najvećeg lanca trgovačkih centara

vv | 28.5.2018. u 08:27h | Objavljeno u Društvo

Okrugli 10. rođendan centara SUPERNOVA u Hrvatskoj proslavljen je raznim događanjima, a imao je i humanitarni karakter. Naime, obljetničkom su se slavlju pridružili i trgovački lideri sjeverozapadne Hrvatske - regionalni shopping centri SUPERNOVA Koprivnica i Varaždin, čija je gradnja započela upravo 2008. godine.

Tako su u Optujskoj 171 A/B/C najmlađi mogli uživati u besplatnom zabavnom parku, facepaintingu, fotkaonici te druženju s maskotama iz animiranih filmova – Olafom i Spužvom Bob te besplatnim kokicama.

Humanitarna donacija bolnici povodom proslave

Dobrodošlicu prisutnima na samom je početku srdačno poželjela upraviteljica centara Supernova Koprivnica i Varaždin Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german., dok je slavlje nastavljeno humanitarnom darovnicom Odjelu za neonatologiju i jedinicu intenzivnog liječenja novorođenčadi Opće bolnice Varaždin, koju je u ime Odjela primila voditeljica dr. sc. Karmen Magaš, dr. med., zahvalivši se na doniranim potrepštinama iz trgovine Bubamara: izdajalicama, jastucima za spavanje, gnijezdima za bebe, posteljini, dekama, toplomjerima, ležaljkama, podlogama, pelenama i ručnicima.

Svi okupljeni poželjeli su još puno uspjeha svom omiljenom trgovačkom centru otpjevavši pjesmu “Sretan ti rođendan”, a posebna gošća, Vanna, pridružila se podjeli tradicionalno bogate rođendanske torte. Nakon toga, slijedili su nastupi mališana iz društva Naša djeca, koji su prisutne razveselili svojim izvedbama, a kasnije je nastupila popularna pjevačica Vanna.

Profesionalna izvrsnost na prvome mjestu

Strateški promišljeno poslovanje 26 međunarodnih najmoprimaca prilagođenih regionalnoj kupovnoj moći, ključni je parametar za uspjeh varaždinske Supernove.

Naime, iza imena Supernova stoji projekt oko 30 milijuna eura vrijedne trgovačke investicije koja s 200-tinjak zaposlenih djelatnika na površini od 56.000,00 m² zemljišta objedinjuje sve potrebe prosječne varaždinske obitelji te uspješnim poslovanjem bilježi ne samo status jasnog shopping lidera u ovom dijelu Hrvatske, nego i konstantnu tendenciju rasta uspješnog poslovanja.