FOTO Casting za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije okupio 50-ak djevojaka Foto: Luka Šalamun

FOTO Casting za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije okupio 50-ak djevojaka

Varaždinske vijesti | 18.11.2023. u 17:56h | Objavljeno u Društvo

Danas, 18. studenoga u varaždinskom hotelu Turist održan je prvi casting izbora za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, u organizaciji novih direktorica - Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah.

Organizatorice izbora na nacionalnoj razini su Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade Timeless beauty i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Na casting se prijavilo 50-ak djevojaka, što dosad nije viđeno na ovim prostorima. Kako kažu organizatorice županijskog izbora, namjera im je organizirati prestižan, high class izbor Varaždinske i Međimurske županije krajem ožujka 2024. s 20 kandidatkinja, uz bogat glazbeni program poznatih glazbenika i voditelja programa.

Brankica Capan Vučić je diplomirana modna managerica koja je ove godine već uspješno organizirala izbor za Miss beauty Zagreba i Zagrebačke županije u hotelu Esplanade, koji je kotirao kao najviši rang organizacije i najbolje izvedbe jednog izbora ljepote.

- A upravo to želimo pružiti i Varaždinskoj i Međimurskoj županiji. Izbor Miss Beauty je respektabilni izbor u kojem se diljem Hrvatske, po županijama, biraju najljepše djevojke koje osvajaju pravo nastupiti na finalnom izboru, gdje se bira najljepša od najljepših, koja će osvojiti titulu Miss Beauty Hrvatska - naglasile su organizatorice.