EKOS CAKES Adventska razbibriga i bajka za nepce!

vv | 1.12.2022. u 10:00h | Objavljeno u Društvo

Potražite Ekos cakes kućice na Korzu i Kapucinskom trgu i uživajte u krafnama i toplim napitcima!

Iz riznice Ekos slatkarija stiže sasvim novi proizvod, fantastična KRAFTNA! U Kraftni ćete moći uživati bez grižnje savjesti i bez kompromisa po pitanju okusa jer ovaj je divan slatki zalogaj punjen nadjevom od marelice sa smanjenim udjelom šećera, bez dodatnih zaslađivača, a umjesto u ulju, peče se u specijalnim roto pećima.

Adventsko vrijeme u Varaždinu svake godine bilježi divne trenutke i uspomene, kako za lokalno stanovništvo, tako i za sve posjetitelje koji dolaze upiti dašak našeg baroknog grada u veličanstvenom božićnom ruhu. Ovogodišnji doživljaj okićenih božićnih jelki, treperenja sjetnih žaruljica na umoru dana i pokoje snježne pahulje, upotpuniti će bogata i raznolika ponuda Ekosovih adventskih kućica, ove godine na dvije lokacije - Korzu i Kapucinskom trgu.

6.jpg

Iz riznice Ekos slatkarija stiže sasvim novi proizvod na našem tržištu, fantastična KRAFTNA! U Kraftni ćete moći uživati bez grižnje savjesti, a ključno - i bez kompromisa po pitanju okusa jer ovaj je divan slatki zalogaj punjen nadjevom od marelice sa smanjenim udjelom šećera, bez dodatnih zaslađivača, te se ne priprema prženjem u dubokom ulju, već pečenjem u specijalnim roto pećima. Kraftnu spomenuto čini zdravijom varijantom od, svima dobro poznate, klasične krafne koja od davnih dana predstavlja Ekosovu perjanicu.

Dakako, i klasična, BAŠ TA KRAFNICA, s punjenjem od marelice ili čokolade, naći će se u Ekosovoj adventskoj ponudi, ove godine u izdanju prigodnom za naše najmlađe, uz šaljive šećerne dekoracije, slasna, kao i uvijek, i apsolutno neodoljiva.

DSC_1337.jpg

Uz divan slatki asortiman, za hladne zimske dane na dvije spomenute lokacije moći ćete se ugrijati i vrućim napitcima koji iz godine u godinu ostaju favoriti posjetitelja Ekosovih adventskih kućica, poput kuhanog vina, kuhanog St.Nicolaus Gina, Ruma Professore St.Nicolaus, tople čokolade, raznovrsnih čajeva...

Ovog Adventa, osim pružanja gastroužitaka, Ekos Cakes generalni je sponzor Ledene Čarolije – klizališta i ledenog tobogana na Kapucinskom trgu koji se protežu na više od fantastičnih 1.000 četvornih metara. Zabava na ledu, male će animirati i razveseliti, a velike vratiti u dane kad su bili mali. Uz pravu avanturu ledenog spusta od 30 metara, nitko od suučesnika neće ostati ravnodušan.

Za one manje hrabre, čiji obrazi ipak preferiraju komfor ugrijane prostorije, tu je Kavana Grofica Marica koja će ozeblim prolaznicima s radošću pružiti utočište sa svojom standardno bogatom ponudom iz koje valja posebno istaknuti premium paletu slastica te čitav niz fantastičnih vrućih napitaka.

Nasmijano osoblje, na svim lokacijama, raduje se vašem dolasku!

logo.jpg