DONACIJA Tvrtka LPT iz Preloga varaždinskoj bolnici donirala EKG uređaj koji koriste svi odjeli Foto: Ilustracija/OB Varaždin

DONACIJA Tvrtka LPT iz Preloga varaždinskoj bolnici donirala EKG uređaj koji koriste svi odjeli

VV | 23.1.2021. u 08:06h | Objavljeno u Društvo

U Opću bolnicu Varaždin stigla je još jedna vrijedna donacija, a ovog je puta riječ o EKG uređaju koji je donirala Tvrtka LPT iz Preloga. Donaciju su preuzeli zamjenik ravnatelja Damir Poljak te pomoćnica ravnatelja za kvalitetu zdravstvene zaštite i nadzor Dubravka Dobec-Gorenak.

– Zahvaljujemo na ovoj donaciji koja je od velike koristi. EKG aparat je itekako koristan jer ga koristimo svi, na svim odjelima i kod raznih pacijenata – istaknula je Dobec-Gorenak.
Donaciju su uručili predstavnici tvrtke LPT Ljiljana Trstenjak, projekt menadžer, Una Šipraga, voditeljica ljudskih resursa, i Damir Kanešić, plant menadžer.

- Ove godine umjesto poslovnih poklona odlučili smo sredstva izdvojiti za donaciju medicinskom sustavu. Vi ste ti koji čuvate našim zaposlenicima, a i svima nama zdravlje pa smo odlučili donirati nešto što vam je potrebno. Nismo željeli napamet nabavljat,i pa smo kontaktirali upravu koja je kazala kako će vam koristiti upravo EKG uređaj - istaknula je Trstenjak iz LPT tvrtke koja, iako je sjedište u Prelogu, zapošljavaju i djelatnike iz Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije.

Voditeljica ljudskih resursa Una Šipraga istaknula je da je varaždinska bolnica veliki sustav koji pokriva izuzetno široko područje.

– Stvarno smo ponosni da možemo, kada imamo priliku, pridonijeti kao kompanija kako lokalno, tako i drugim zajednicama s kojima smo usko povezani. Lijepo je da se u trenutku kada se javi neka nedaća i nevolja brzo povežemo i što ljudska empatija nije nestala – kazala je Šipraga

Označeno u