Don Quijote od Hrvatske 5. lipnja na 12. Tjednu smijeha Kerekesh teatra

Sponzorirani članak | 27.5.2021. u 10:36h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.

U subotu 5. lipnja na 12. Tjednu smijeha s početkom u 22:30 sati donosimo predstavu Don Quijote od Hrvatske, Malog Teatra

Satira za dva glumca po motivima Cervantesovog Don Quijotea u autoreferencijalnoj predstavi, Igor Baksa i Sven Jakir izlaze pred publiku i izvode bazičnu verziju nekadašnjeg spektakla o bistrom vitezu od Manche. Predstava o Vitezu od zrcala koji je nekada davno okrenuo stvari naglavačke, i svijet je tako ostao visjeti, a mi, ovce, dim, vjetrenjače i čarobnjaci zajedno s njim. Don Quijote od Hrvatske je tu da prokaže krivde i nepravde, da nam pruži posljednji poziv upomoć i vrati nas tamo gdje je bitno – u kazalište kao mjesto susreta društva, zabave, smijeha, suza, umjetnosti i zdravog razuma. Režiju ove predstave potpisuju Igor Baksa, Sven Jakir i Anja Pletikosa.

12. Tjedan smijeha održat će se na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. U slučaju lošeg vremena predstave će se izvoditi u maloj dvorani Arene Varaždin. Ulaznice su u prodaji putem Interneta u sustavu Entrio.hr na linku: http://bit.ly/12tjedansmijeha te u Varaždinu u Suvenirnici na Korzu i Ghetaldus optici u Gajevoj ulici.

Dopustite nam da vas nasmijemo. Vidimo se na predstavama.