Koncert "Ostanite u Varaždinu" za učenike i studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja Foto: VV arhiva / ilustracija

Koncert "Ostanite u Varaždinu" za učenike i studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja

Varaždinske vijesti | 13.3.2023. u 16:33h | Objavljeno u Društvo

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina već četvrtu godinu provodi program "Ostanite u Varaždinu" - program stipendiranja i financijske potpore učenicima i studentima koji dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

U tu svrhu Zaklada solidarnosti u četvrtak, 30. ožujka u 19:00 sati u HNK-u Varaždin priređuje dobrotvorni koncert na kojem će nastupiti poznati, renomirani pjevači i bendovi varaždinske i hrvatske zabavne glazbene scene: Mejaši, Dolores, Zlatko Pejaković, Čarli, VTO, Dario Mijatović& Čarobnjaci, Frane Pehar & Tarapana Bend i Davor Borno.

- Sadržajem i kvalitetom, dobrotvorni koncert će biti vrlo bogat za što su se pobrinuli navedeni izvođači repertoarom poznatih nagrađivanih pjesama i hit melodija, tako da će se za stariju i mlađu publiku, za svačiji ukus naći ponešto – ističu organizatori.

Posebno iznenađenje sprema glazbeni ansambl "Mejaši" koji će prvi put na ovom koncertu izvesti svoju najnoviju pjesmu "Tko to tamo pjeva", a očekuje se da će na hrvatskoj zabavnoj glazbenoj sceni postati hit.

Cijena ulaznice za koncert iznosi 10 eura, a mogu se kupiti od ponedjeljka 13. ožujka u pretprodaji na blagajni HNK u Varaždinu, od ponedjeljka do petka 10-12 i 18-19.30 sati, subotom od 10-12 sati, te na sam dan koncerta sat vremena prije početka programa.

- Ovom prigodom zahvaljujemo svim dosadašnjim podupirateljima projekta "Ostanite u Varaždinu" - poručili su iz Zaklade solidarnosti Grada Varaždina.

koncert_Ostanite_u_Varazdinu_najava_13032023.jpg