VIKEND-LOPOVI Više krađa na području županije: ukrali motorne pile, zlatni nakit, novac, bicikle... Foto: unsplash/ilustracija

VIKEND-LOPOVI Više krađa na području županije: ukrali motorne pile, zlatni nakit, novac, bicikle...

vv | 25.7.2022. u 15:44h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 30-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 24. srpnja u Sajmišnoj ulici u Ludbregu provalio u obiteljsku kuću iz koje je otuđio metalni kasu sa novcima i zlatnim nakitom. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 23. srpnja u Varaždinskoj ulici u Kelemenu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću i gospodarsku zgradu vlasništvo 59-godišnjaka, iz kojih je otuđio dvije motorne pile i dva mobitela. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 59-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. srpnja u prijepodnevnim satima u ulici Franje Račkog u Varaždinu otuđio bicikl.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska bicikla i počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu državljana Poljske starosti 39 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u noći 23. na 24. srpnja u Prešernovoj ulici u Varaždinu na parkiralištu jednog pansiona sa nosača za bicikle na vozilu otuđio bicikl.

Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska bicikla i počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 26-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. srpnja u večernjim satima u ulici Stanka Vraza u Varaždinu ispred jednog restorana otuđio električni bicikl.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska bicikla i počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u