KRAĐE U VARAŽDINU Bušilica vrijedna 10 tisuća kuna, 100 sadnica raznih stabla, motorna pila...

vv | 28.11.2022. u 13:23h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 7. do 26. studenog u Varaždinu, nepoznati počinitelj je izvršio krađu oko 100 sadnica raznih stabla vlasništvo jednog poduzeća. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju, od 25. do 26. studenog u Varaždinu, iz stambene zgrade u izgradnji, nepoznati počinitelj je otuđio udarnu bušilicu sa baterijama i punjačem u vlasništvu jednog poduzeća. Materijalna šteta procjenjuje se na preko deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 26. studenog na parkiralištu jedne trgovine u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz automobila otuđio prijenosno računalo u vlasništvu 21-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju, od 10. do 27. studenog u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz spremišta u dvorištu otuđio motornu pilu u vlasništvu 62-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.