Ukraden visokotlačni perač iz farme Cestici, iz kombija u Varaždinu ukraden alat Foto: Ilustracija

Ukraden visokotlačni perač iz farme Cestici, iz kombija u Varaždinu ukraden alat

| 12.5.2020. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne veterinarske stanice, kojom prijavljuje da je od 8. do 11. svibnja nepoznati počinitelj u Cestici iz jedne farme otuđio visokotlačni perač. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog obrta, kojom prijavljuje da je od 10. do 11. svibnja nepoznati počinitelj u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu iz parkiranog teretnog vozila otuđio razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 62-godišnje žene, kojom prijavljuje da je 11. svibnja nepoznati počinitelj u Pavlinskoj ulici u Varaždinu iz vrećice otuđio novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na stotinjak kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.