U Varaždinu ukradena torba s novčanikom i dokumentima, u Beretincu novac i nakit

VV | 19.4.2022. u 19:25h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 53-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. travnja u Sajmišnoj ulici u Varaždinu otuđio torbu s novčanikom i dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 9. do 17. travnja u Donjoj Višnjici, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u vikend kuću u vlasništvu 55-godišnjaka. Tom je prilikom oštetio vrata, nakon čega je odustao od daljnje namjere. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 17. travnja u Ulici Krešimira Kapeša u Beretincu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjakinje te otuđio novac i razni zlatni i srebrni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.