U V. Novaka ukradeno stotine litara goriva, u A. Cesarca ukraden ruksak s računalom, tabletom i novcima Foto: Ilustracija

U V. Novaka ukradeno stotine litara goriva, u A. Cesarca ukraden ruksak s računalom, tabletom i novcima

Varaždinske vijesti | 4.2.2019. u 19:38h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 2. veljače, u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjakinje te razbacao i oštetio stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem iznosi više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 2./3. veljače, na parkiralištu u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u rezervoar teretnog vozila u vlasništvu prijevozničkog obrta sa sjedištem u Zagrebu te otuđio više stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 3. veljače oko 18 sati, u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila u vlasništvu 47-godišnjakinje, otuđio ruksak s prijenosnim računalom, tabletom, novcem i osobnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 10 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u