U dva dana četiri vozača završila na triježnjenju u policijskoj postaji Foto: ilustracija

U dva dana četiri vozača završila na triježnjenju u policijskoj postaji

Varaždinske vijesti | 22.11.2021. u 14:37h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 20. studenog u 18.34 sati u Varaždinskoj ulici u Martijancu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao muškarac starosti 35 godina.

- Nadzorom je utvrđeno da upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.33 g/kg. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden je u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje - priopćili su iz policije.

U subotu, 20. studenog u 19 sati na istočnoj obilaznici u Varaždinu, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su vozača motocikla kojim je upravljao muškarac starosti 36 godina. Nadzorom je utvrđeno da upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.32 g/kg, a zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden je u Policijsku postaju Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

U subotu, 20. studenog u 21.50 sati u Ludbreškoj ulici u Globočecu Ludbreškom, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su vozača bicikla kojim je upravljao muškarac starosti 50 godina.

- Nadzorom je utvrđeno da upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.95 g/kg te je, zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Ludbreg i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje - naveli su iz PU varaždinske.

U nedjelju, 21. studenog u 15 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao muškarac starosti 65 godina. Nadzorom je utvrđeno da upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2 g/kg pa je i on, zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden u Policijsku postaju Varaždin i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Označeno u