Serija provala u ugostiteljskim objektima na području Jalkovca i Biškupca Foto: Ilustracija

Serija provala u ugostiteljskim objektima na području Jalkovca i Biškupca

Varaždinske vijesti | 21.11.2019. u 18:44h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom noći 19./20. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Biškupečkoj ulici u Varaždinu te iz kase otuđio iznos od više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 20. studenog oko 2.20 sati, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Jalkovcu te iz registar kase otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Jučer, 20. studenog oko 3.30 sati, u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio iznos od više tisuća kuna i alkoholna pića. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 2. do 20. studenog u Malom Bukovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 49-godišnjakinje i 55-godišnjaka te otuđio televizor, muzičku liniju, zavjese, alkoholna pića i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.