Serija krađa u Ludbregu: isti počinitelj ukrao četiri novčanika? Foto: Ilustracija

Serija krađa u Ludbregu: isti počinitelj ukrao četiri novčanika?

VV | 7.9.2020. u 18:15h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 72-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 4. rujna na Trgu Svetog Trojstva iskoristio nepažnju i iz ruksaka otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 52-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. rujna u Gundulićevoj ulici u Ludbregu iskoristio nepažnju i iz ruksaka otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 59-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. rujna u ulici Petra Zrinskog u Ludbregu iskoristio nepažnju i iz ruksaka otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakinjom. Sumnja se da je jučer, 6. rujna oko 14.30 sati na ulici ispred svetišta u Ludbregu iz torbice muškarca starosti 69 godina otuđila novčanik sa dokumentima i novcem. U izvršenju krađe je osumnjičenu uočio i uhvatio oštećeni muškarac i zadržao do dolaska policije. Osumnjičena je privedena u prostorije policijske postaje na kriminalističko istraživanje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičene podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su prijavu 40-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 6. rujna oko 16 sati u ulici Matije Gupca u Ludbregu iskoristio nepažnju i iz ruksaka otuđio novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.