Provale u Varaždinu i Jalžabetu, iz parkiranog autobusa u Jalžabetu ukraden novac

VV | 20.6.2022. u 11:06h | Objavljeno u Crna kronika

Od 16. do 17. lipnja, u Creskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jednog poduzeća i obiteljsku kuću vlasništvo 48-godišnjaka. Iz prostorija poduzeća je otuđio novac i jaknu, dok je iz kuće otuđio prijenosno računalo, muzičko pojačalo i nekoliko muzičkih komponenti. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 16. do 17. lipnja, u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na parkiralištu provalio u osobno vozilo vlasništvo 21-godišnjaka iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 17. lipnja u Ludbreškoj ulici u Jalžabetu, nepoznati je počinitelj provalio u parkirani autobus iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje i mjere u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 17. lipnja u popodnevnim satima, nepoznati je počinitelj u Preloškoj ulici u Varaždinu provalio u stan vlasništvo 76-godišnjakinje iz kojeg nije otuđio ništa. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 18. lipnja u ulici Braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo žena starosti 49 i 38 godina, iz koje je otuđio razni zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.