Provale u Natkrižovljanu, Marčanu, Petrijancu i Varaždinu

vv | 29.1.2024. u 18:33h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 26. do 27. siječnja u Natkrižovljanu, nepoznati je počinitelj  provalio u vikend kuću u vlasništvu 33-godišnjakinje. Tom je prilikom ušao u prostor podruma, iz kojeg nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 27. siječnja u Marčanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 71-godišnjaka. Isti je tom prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete procjenjuje se na 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U subotu, 27. siječnja, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Petrijancu i otuđili novac te cigarete, alkoholna pića i razne prehrambene artikle. Otuđene su predmete stavili u vreće i iznijeli iz trgovine, da bi ih prilikom bijega u blizini trgovine zatekao vlasnik, pri čemu su ostavili vreće s robom i pobjegli. Predmeti su nakon dovršenog očevida vraćeni vlasniku trgovine te se nastavlja daljnji rad na pronalasku počinitelja.

U vremenu od 23. do 27. siječnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio motorni trimer u vrijednosti od oko 250 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.