Provale u Jalkovcu, Radovcu, Babincu i Vrbnu...

VV | 21.3.2022. u 14:38h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu do 17. do 18. ožujka u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u ograđeno poslovno imanje u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te iz prostora otvorene terase otuđio masivni drveni stolac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 17./18. ožujka u Radovcu, nepoznati je počinitelj iz dvorišta i otključanog skladišta u vlasništvu 65-godišnjaka, otuđio bakrenu prskalicu, motornu pilu, visokotlačne cijevi za vodu i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 18./19. ožujka u Babincu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 52-godišnjaka i otuđio tranzistor. Visina materijalne štete procjenjuje se na stotinjak kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 18./19. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Babincu, u vlasništvu 74-godišnjaka te otuđio suhomesnate proizvode. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi stotinjak kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 49-godišnje žene iz Jalkovca kojom prijavljuje da je od 17. do 18. ožujka nepoznati počinitelj u Kratkoj ulici u Varaždinu otuđio zaključani bicikl. Prema izjavi oštećene, materijalna šteta iznosi tisuću i dvjesto kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 19. do 20. ožujka nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Vrbnu, u vlasništvu 50-godišnjakinje u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete kao u otuđeni predmeti će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.