Provale u Gornjoj Voći i Varaždinu, jedan je uspio pobjeći s nakitom vrijednim tisuću eura

vv | 31.5.2024. u 20:00h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 1. do 29. svibnja u Gornjoj Voći, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 83-godišnjaka, gdje je ispreturao stvari. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 29. svibnja oko 21.20 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 64-godišnjakinje, kojom prilikom je odustao od daljnje namjere i udaljio se iz kuće. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 25. do 30. svibnja na Trgu Matije Gupca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 29-godišnjakinje, iz koje je otuđio razni ručni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 30. svibnja oko 13 sati u ulici Ivana Režeka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 77-godišnjakinje te otuđio razni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1 000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.