PP NOVI MAROF Iz policijske postaje nestao novac, a ni oružju još nema traga

| 20.2.2023. u 15:15h | Objavljeno u Crna kronika

Velika količina oružja nestala je iz policijskog skladišta, a dio je pronađen prilikom zaplijene najveće količine oružja u švercu na području Varaždinske županije. Iako je od tog, gotovo nevjerojatnog događaja prošlo osam godina, i dalje je nepoznato tko je, kada i kako uspio iznijeti oružje iz policije, a sada dogodilo nešto slično: iz policijske postaje u Novom Marofu netragom je nestao - novac!?

Prilikom nedavnog postupanja, policijski službenici PP Novi Marof privremeno su oduzeli veću količinu novaca i za to su izdali odgovarajuću potvrdu. Nakon toga, novac je trebao biti u kasi policijske postaje na čuvanju. I tako sve do odgovarajućeg rješenja o njegovoj sudbini jer se ispostavilo da je ukraden. Međutim, nije jasno čuva li se i dalje ili ne.

Ustvrdio je to, čini se, dobro upućeni dojavitelj, koji je nama, kao i još dvama medijima u Varaždinu, skrenuo pozornost na ovaj nesvakidašnji slučaj, dodajući da su neki policijski službenici bili na ispitivanju upravo zbog nestanka novca, ali o tome se ne govori. Štoviše, kako je naglasio, nije isključeno da je oduzeti novac netragom nestao, što ga ne bi čudilo s obzirom da neki putuju diljem svijeta gdje igra reprezentacija pa tako i u skupi Katar, a i nitko ih ne postavlja pitanje od kuda novci za to, ali i za druge stvari…

Cijeli tekst pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti.