Policija traži vozača automobila koji je u Kelemenu srušio motociklista Foto: VV arhiva / ilustracija

Policija traži vozača automobila koji je u Kelemenu srušio motociklista

Varaždinske vijesti | 21.9.2020. u 13:04h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 10 s materijalnom štetom.

U petak, 18. rujna, oko 6.30 sati u Varaždinskoj ulici u Kelemenu dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Zasad nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom iz smjera Jalžabeta u smjeru Kneginca Gornjeg te je u jednom trenutku započeo pretjecanje motocikla kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 33-godišnjak. Zbog nedržanja potrebnog razmaka, desnim bočnim dijelom vozila udario je u lijevu ruku vozača motocikla, koji je uslijed toga izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Vozač osobnog vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije obavijestio policiju. Policijski službenici nastavljaju rad na njegovom pronalasku.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 19. rujna, oko 17.30 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu, ozlijeđen je 53-godišnjak. On je upravljao biciklom biciklističkom trakom iz smjera Varaždina u smjeru Vidovca. U jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Označeno u