Pet osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama tijekom vikenda, među njima troje djece Foto: VV arhiva / ilustracija

Pet osoba ozlijeđeno u prometnim nesrećama tijekom vikenda, među njima troje djece

Varaždinske vijesti | 22.11.2021. u 10:59h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 8 prometnih nesreća i to šest prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

U petak, 19. studenog u 10.55 sati u Ludbregu u prometnoj su nesreći ozlijeđene tri osobe.

- Osobnim vozilom je iz smjera Ulice Rudolfa Fizira u smjeru Ulice Tina Ujevića upravljao 56-godišnjak. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Tina Ujevića koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska svoje vozilo nije zaustavio na znak obaveznog zaustavljanja, već je vozilom ušao u raskrižje i oduzeo prednost osobnom vozilu kojim je upravljala 32-godišnjakinja. Uslijed udara oba vozila su izletjela van kolnika. U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača i 10-godišnja putnica u vozilu. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - priopćili su iz policije.

U nedjelju, 21. studenog oko 17 sati u Trnovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

- Osobnim vozilom je državnom cestom D-2 iz smjera Trnovca u smjeru Bartolovca upravljala žena starosti 43 godine. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima prometovanja, te je prednjim djelom vozila udarila u stražnji dio radnog stroja kojim je upravljao 36-godišnjak. Ozljede su zadobili putnici u vozilu starosti 4 i 16 godina. Medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

Označeno u