Nuši Bunić ponovno produljen istražni zatvor za mjesec dana Foto: VV arhiva

Nuši Bunić ponovno produljen istražni zatvor za mjesec dana

M.P./Varaždinske vijesti | 20.8.2017. u 11:55h | Objavljeno u Crna kronika

Protiv 21-godišnje Nuše Bunić, koja je u noći sa 14. na 15. lipnja na obali Drave nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka (30), što je rezultiralo njegovom smrću, po drugi je puta produljen istražni zatvor za daljnjih mjesec dana, doznajemo u Županijskom sudu u Varaždinu.

Podsjetimo, Nikola i njegova bivša djevojka su se verbalno i fizički sukobili u njegovom automobilu od 23 do 3.30 sata u noći sa 14. na 15. lipnja, na predjelu Beli Kipi. Tijekom sukoba ubola ga je nožem u predjelu lijeve strane vrata, prerezavši mu karotidnu žilu,uslijed čega je počeo obilno krvariti. Potom je pobjegla s mjesta događaja, dok je on, uz otvorenu ranu vrata, zapao i u hipovolemičan šok. Automobilom se ipak nekako uspio dovesti do Varaždina, točnije do Kumičićeve ulice gdje je pronađen, nakon čega su o svemu obaviješteni hitna medicinska pomoć i policija. Hitno je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje se više od 48 sati na odjelu intenzivne njege borio za pomoć. Međutim, preminuo je u noći sa 16. na 17. lipnja.

Dvadesetjednogodišnjakinja je istovremeno protiv bivšeg dečka podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja te noći, a u istražnom je zatvoru od 16. lipnja.