Varaždinac Nikola Turek kojeg je bivša djevojka izbola nožem preminuo u bolnici

D.P/Varaždinske vijesti | 17.6.2017. u 07:40h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinac Nikola Turek (30) kojeg je bivša djevojka N. B. (21) u noći sa srijede sa četvrtak na Dravi izbola nožem noćas u jedan sat poslije ponoći u bolnici je podlegao ozljedama.

Iako mu je njegova bivša navodno zadala samo rezne rane, izgubio je mnogo krvi i na odjelu intenzivne borio se za život. Nažalost tu je bitku izgubio.

Nikolina bivša djevojka N. B. u noći sa srijede na četvrtak (14. na 15. lipnja) je predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske uz kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju, a određen joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te opasnosti od utjecaja na svjedoke. S obzirom na Nikolinu smrt, moguće je da će doći do prekvalifikacije kaznenog djela za koje ju terete.

Odvjetnik osumnjičene N.B., Domagoj Krpina, nije nam želio reći ništa o slučaju već je samo kratko poručio kako će se najvjerojatnije žaliti na rješenje suda.

Prema riječima Nikoline cure Martine, bivša ga je cura N.B. u srijedu namamila van jer se nikako nije mogla oporaviti od prekida.

Inače Nikola Turek bio je predsjednik Motorističkog kluba Baroker poznatog po humanitarnim akcijama za djecu.

Njegov kolega iz MK Baroker, o njemu ima samo riječi hvale.

- Strašno je što se to dogodilo, radi se o dragom dečku, ambicioznom i pametnom... Još sam uvijek u šoku - rekao nam je jedan od članova MK Baroker.