NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE Ubijena djevojka bila je majka 5-godišnjeg djeteta

V.V. | 19.11.2016. u 12:40h | Objavljeno u Crna kronika

Ujutro je 41-godišnji S. M. (41) na parkiralištu kod Kitroa ubio 23-godišnju M. S. pa sebe, a kako doznajemo nesretna je djevojka bila iz  rodom iz Završja gdje je i živjela sa svojim ubojicom koji je inače bio iz Koretinca.

Iza nje je ostalo 5-godišnje dijete koje je imala iz prijašnje veze.

Radila je u Kitrou u Nedeljancu, a S. M. ju je današnjeg kobnog jutra vozio na posao.

Na posao nikad nije stigla, jer je na parkiralištu u automobilu S.M. izvadio pištolj i upucao je, a nakon toga i sebe...

Što je dovelo do ovog stravičnog čina i odakle muškarcu pištolj, zasad nije poznato.

Varaždinska policija je vezano za događaj poslala izvanredno priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

Danas u 6.45 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe. Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati.

Očevidom koji je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske utvrđeno je da je najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio djevojku, a potom i sebe. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

>>HOROR U NEDELJANCU Dvije osobe upucane na parkiralištu u Nedeljancu>>

>>HOROR U NEDELJANCU Muškarac (41) upucao 23-godišnju djevojku pa ubio sebe>>

>>Nebojša Buđanovac o tragediji u Nedeljancu: To je izraz poremećene ličnosti s psihopatskim crtama>>

 

Označeno u