NESREĆA U TURČINU Vozač koji je skretao za Gornji Kneginec nije pustio prednost Foto: Foto Agencija Sjever

NESREĆA U TURČINU Vozač koji je skretao za Gornji Kneginec nije pustio prednost

M.N./Varaždinske vijesti | 18.1.2019. u 10:37h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 17. siječnja oko 17.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Turčinu, u prometnoj nesreći ozlijeđene su dvije osobe. Osobnim vozilom je iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa upravljao 57-godišnjak.

Dolaskom do raskrižja sa Vukovarskom i Topličkom ulicom gdje se prometom upravlja uređajima sa davanje znakova prometnim svjetlima, vozilom je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla skrećući u lijevo prema Topličkoj ulici a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja na znak zelenog svjetla na semaforu upravljao 27-godišnjak.

Tom prilikom je u raskrižju došlo do sudara vozila. Ozljede je zadobio 57-godišnji vozač i 51-godišnja putnica iz drugog vozila. Ozlijeđeni su prevezeni u varaždinsku Opću bolnicu, gdje im je pružena medicinska pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Zbog očevida prometne nesreće državna cesta D-3 od raskrižja sa D-528 do raskrižja sa Vukovarskom i Topličkom ulicom od 18 do 19 sati je bila zatvorena za sav promet. Promet se odvijao okolnim pravcima.