Mladiću koji je skrivio nesreću s četvero poginulih produljen istražni zatvor Foto: Krešimir Đurić

Mladiću koji je skrivio nesreću s četvero poginulih produljen istražni zatvor

M.P./Varaždinske vijesti | 4.10.2016. u 15:15h | Objavljeno u Crna kronika

Luki Ivecu, 18-godišnjem vozaču koji je 4. rujna skrivio nesreću na Varaždin Bregu u kojoj su poginule četiri osobe, danas je za dodatnih mjesec dana produljen istražni zatvor.

- Istražni zatvor produljen mu je do 5. studenog zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Još, naime, nisu ispitani svi svjedoci nesreće - kratko nam je rekao glasnogovornik Županijskog suda Igor Pavlic.

Podsjetimo, u teškoj nesreći na licu mjesta poginula su dvojica motociklista, a zadobivenim su teškim tjelesnim ozljedama u Općoj bolnici Varaždin podlegle i dvije suputnice na motociklima. Iz policije su izvijestili kako je nesreću skrivio 18-godišnjak koji je, vozeći se iz Turčina u smjeru Varaždin Brega, automobilom započeo nepropisno pretjecati automobil u uzbrdici nepreglednog desnog zavoja. U trenutku nepropisnog pretjecanja udario je u motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnji R.B. prevozeći na stražnjem sjedištu 53-godišnju suputnicu M.B., a zatim je udario i u motocikl slovenskih registarskih oznaka kojim je također iz suprotnog smjera upravljao 44-godišnji F.B. prevozeći na zadnjem sjedištu 60-godišnju I.B.

>> FOTO: Mladiću (18) koji je skrivio nesreću s četiri poginule osobe određen istražni zatvor

>> Preminula i četvrta osoba teško ozlijeđena u nesreći u Turčinu

>> Mladić (18) koji je skrivio prometnu nesreću s troje poginulih odveden u pritvor

>> FOTO Varaždin Breg: Dvije osobe poginule, četiri prevezene u bolnicu

>> Dvije osobe poginule u teškoj nesreći na Varaždin Bregu