MATURANTIKA Policija nije zabilježila ni jedan prekršaj na varaždinskoj "norijadi" Foto: Krešimir Đurić

MATURANTIKA Policija nije zabilježila ni jedan prekršaj na varaždinskoj "norijadi"

I.D./Varaždinske vijesti | 24.5.2019. u 20:40h | Objavljeno u Crna kronika

Od 20. do 22. svibnja u Varaždinu je održana "Maturantika 2019", program za maturante koji su zajednički organizirali Varaždinska županija, Grad Varaždin, Koncertni ured Varaždin i Policijska uprava varaždinska.

Središnji program održan je u Parku mladih u Varaždinu, u kojem su se kroz tri dana okupljali učenici završnih razreda srednjih škola Varaždinske županije koji završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje u školskoj godini 2018./2019.

Prema procjenama organizatora, u tri dana održavanja zabavnog i sportskog programa, ukupno je bilo prisutno oko 1.500 do 2.000 osoba dnevno.

- Policijska uprava varaždinska kroz preventivo sudjelovanje u samom programu te kroz policijsko-građanske ophodnje aktivno je sudjelovala u kreiranju, pripremi, vođenju i osiguranju manifestacije. Kvalitetnom suradnjom svih sudionika, osobito Gradskog društva Crvenog križa Varaždin, učenika Srednje strukovne škole, djelatnika Koncertnog ureda, zaštitarske službe, županijskih i gradskih službi, program Maturantike prošao je u pozitivnom sigurnosnom ozračju - izvijestili su iz policije.

Naime, tijekom tri dana policija nije zabilježila ni jednu dojavu o narušavanju javnog reda i mira, počinjenju drugih prekršaja ili kaznenih djela u Parku mladih, kao ni na ostalim područjima u gradu Varaždinu.

Ipak, Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije zabilježio je dvije intervencije zbog prekomjerne konzumacije alkoholnih pića.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci