Lopovi u akciji: Kralo se alkoholno piće, kozmetika, britvice i bicikli

VV | 18.2.2021. u 10:09h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 8. veljače u Šenoinoj ulici u Varaždinu iz trgovine otuđio više komada kozmetike i britvica. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 14. do 15. veljače u ulici Braće Radić u Jalkovcu iz metalnog boksa otuđio dva bicikla. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 17. veljače u Gospodarskoj ulici u Varaždinu iz trgovine otuđio više boca raznog alkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.