Lopovi ne biraju: Provaljeno u trgovački centar, sportski klub i obiteljsku kuću Foto: ilustracija

Lopovi ne biraju: Provaljeno u trgovački centar, sportski klub i obiteljsku kuću

I.D./Varaždinske vijesti | 11.10.2016. u 11:07h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska je policija proteklih dana zabilježila provale u Varaždinu, Beretincu i Ljubešćici.

Od 9. do 10. listopada u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni kontejner jednog trgovačkog centra iz kojeg je otuđio otpisanu trgovačku robu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći 9./10. listopada, nepoznati je počinitelj provalio u sportski objekt i svlačionice nogometnog kluba u Varaždinskoj ulici u Beretincu. Iz prostorija je otuđio električnu grijalicu, prijenosno računalo, te više litara benzina. Iznos materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 10. listopada, nepoznati je počinitelj u Ljubešćici provalio u kuću vlasništvo 41-godišnjaka iz koje je otuđio novac i nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Sračincu.

Označeno u