Krali se motocikli, bicikli, ubodne pile,bušilice, rakija, mobiteli... Foto: ilustracija

Krali se motocikli, bicikli, ubodne pile,bušilice, rakija, mobiteli...

Varaždinske vijesti | 8.1.2024. u 13:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23 i 17-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, u razdoblju od 27. listopada do 23. prosinca 2023. godine provalili u šupu u vlasništvu 41-godišnjaka te otuđili motocikl, bušilicu, ubodnu pilu i punjač za baterije. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 30. prosinca 2023. godine do 6. siječnja, u mjestu Varaždin Breg, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 78-godišnjaka te otuđio nekoliko desetaka litara rakije.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje s ciljem pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 6. siječnja, u ulici Ivana Kukuljevića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz haustora stambene zgrade stana otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 36-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 5. siječnja, u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz sportske dvorane otuđio mobitel sa osobnim dokumentima u vlasništvu 56-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.