Krađe s izlagačkog štanda i iz kombija na parkiralištu u Kolodvorskoj

Varaždinske vijesti | 29.8.2023. u 17:18h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 26. kolovoza oko 1 sati u Školskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj s jednog od izlagačkih štandova, otuđio torbicu s dokumentima i novcem, u vlasništvu 22-godišnjakinje.

Navedena je naknadno pronašla odbačenu torbicu i dokumente, ali bez novca. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, 28. kolovoza od 3 do 4.30 sati u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz jedne od izlagačkih kućica, otuđio novčanik s dokumentima i novcem, u vlasništvu 62-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi oko 100 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 26. do 28. kolovoza na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz kombi vozila u vlasništvu 49-godišnjaka, otuđio zvučnik, laser za niveliranje i drugi alat.

Visina materijalne šteta procjenjuje se na oko 800 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.