ŽK Varaždin poziva poduzetnike na Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

I.D./Varaždinske vijesti | 24.10.2015. u 08:15h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin poziva zainteresirane poduzetnike da sudjeluju na 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije, koji će se od 6. do 8. studenoga održati u Križevcima.

- Korištenje zajedničkoga izložbenog prostora je besplatno, dok je organizacija prijevoza u vlastitom aranžmanu - ističu iz ŽK Varaždin.

Obrtnički i gospodarski sajam tradicionalna je i najznačajnija gospodarska manifestacija Koprivničko-križevačke županije, a održava se na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora u samom središtu grada.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, koji je prodajnog karaktera, mogu se do 2. studenoga prijaviti na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. S obzirom na ograničeni broj izlagača i prostora, prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja.

Sajamski nastup je organiziran u okviru projekta "Tourism4C - Zajednička promocija pogranične regije kao privlačne turističke destinacije", koji je sufinanciran iz Programa prekogranične suradnje Mađarska–Hrvatska.