Pucar: Nužna transformacija i modernizacija HUP-a kroz nove modele rada i upravljanja Foto: HUP

Pucar: Nužna transformacija i modernizacija HUP-a kroz nove modele rada i upravljanja

Varaždinske vijesti | 27.8.2020. u 17:00h | Objavljeno u Aktualno

- Čast mi je preuzeti odgovornu ulogu predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca i zahvaljujem svim članovima na ukazanom povjerenju, izjavio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke, koji je izabran za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca na jučerašnjoj sjednici Vijeća HUP-a u trogodišnjem mandatu.

U svom će mandatu, kako je istaknuo u programu, ustrajati na ideji zajedništva, kolegijalnosti i transparentnosti te aktivno raditi na nužnoj transformaciji i modernizaciji HUP-a kroz nove modele rada i upravljanja, kao i na snažnijem povezivanju i interakciji s partnerima u Hrvatskoj i EU.

Svoju profesionalnu karijeru Marin Pucar započeo je u prehrambenoj industriji Gavrilović d.o.o. iz koje 2001. prelazi u Danicu d.o.o. – mesnu industriju Podravke d.d. gdje 2002. postaje njezin direktor prodaje, marketinga i razvoja. Godine 2003. imenovan je izvršnim direktorom tržišta Hrvatske u Podravki d.d.. Ulogu člana Uprave Podravke d.d. obnaša od 2008. do 2012. nakon čega odlazi u Zvečevo d.d. na mjesto člana Uprave. Predsjednik Uprave Zvečeva d.d. je od 2014. do kolovoza 2016. godine. Marin Pucar imenovan je predsjednikom Uprave Podravke d.d. u veljači 2017. godine.

Diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci