U županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom, od srijede do subote cijepljenje Pfizerom Foto: VV arhiva / ilustracija

U županiji tri nova slučaja zaraze koronavirusom, od srijede do subote cijepljenje Pfizerom

Varaždinske vijesti | 21.6.2021. u 10:48h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U Varaždinskoj županiji su tijekom jučerašnjeg dana evidentirana tri nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 159 osoba, a istovremeno su se tri osobe oporavile. Preminula je jedna osoba pozitivna na Covid-19.

U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije osobe u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

U Varaždinskoj županiji sada je 58 aktivnih slučajeva.

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje građana ovaj tjedan organizira prema sljedećem rasporedu:

Srijeda, 23. lipnja - sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 17 sati - cjepivo Pfizer za sve zainteresirane građane.

Četvrtak, 24. lipnja - sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 18 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 13. svibnja 2021.

Petak, 25. lipnja - sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 18 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 14. svibnja 2021.

Subota, 26. lipnja – sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu – 8 -13 sati – cjepivo Pfizer za sve zainteresirane građane.

Označeno u