Sastanci Poslovnog kluba Ivanec odsad pa nadalje - online Foto: B. Težak

U pogon puštena platforma Poslovni klub Ivanec Online

VV | 11.12.2020. u 17:25h | Objavljeno u Aktualno

Grad Ivanec, zajedno s gradskom tvrtkom Poslovna zona Ivanec d.o.o. i Projektnim uredom za EU fondove u pogon je pustio novi, digitalni alat komunikacije s poduzetnicima - Poslovni klub Ivanec Online.

Poznato je naime, da u Ivancu već više od 10 godina aktivno radi Poslovni klub, asocijacija koja okuplja poduzetnike koji posluju na administrativnom području grada. Od samog svog osnutka ona se afirmirala kao mjesto rasprave o temama važnim za poduzetnike te o načinima na koje im Grad može pomoći direktno ili indirektno, u sklopu svojih zakonom definiranih ovlasti, a sve s ciljem kontinuiranog razvoja gospodarstva.

Online izdanje Poslovnog kluba omogućit će nastavak redovitih aktivnosti i u posebnim uvjetima izazvanim pandemijom koronavirusa.

Na spomenutoj web platformi, kojoj se pristupa preko službene stranice Grada Ivanca, objavljivat će se strateški planovi, idejni programi za buduće godine, programi poticaja za  MSP-ove i drugi dokumenti važni za razvoj poduzetništva, ali i cijele lokalne zajednice. Sve su to važne teme za koje Grad nastoji dobiti i uzeti u obzir stavove i prijedloge svojih gospodarstvenika.

Uključivanje na platformu dostupno je svim zainteresiranim poslovnim subjektima, kroz jednostavan postupak registracije na poveznici http://poslovniklub-online.ivanec.hr/. Grad je stoga pozvao sve poduzetnike da se registriraju i uključe u rad Poslovnog kluba Ivanec Online davanjem komentara, sugestija i prijedloga.

Prve teme i dokumenti, koji se tiču strateških i proračunskih tema za sljedeću godinu, već su dostupni na platformi, a novi će se redovito objavljivati.