Tri nova slučaja zaraze, ovaj tjedan cijepljenje na punktovima u Varaždinu i Novome Marofu Foto: Krešimir Đurić

Tri nova slučaja zaraze, ovaj tjedan cijepljenje na punktovima u Varaždinu i Novome Marofu

VV | 28.6.2021. u 10:51h | Objavljeno u Aktualno

Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su jučer u Varaždinskoj županiji, kada je testirana 191 osoba. Sedam osoba se oporavilo i sada je u županiji 56 aktivnih slučajeva.

Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje se nalazi 26 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije osobe u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

Cijepljenje se ovaj tjedan nastavlja na punktovima u Varaždinu i Novome Marofu. 

Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije cijepljenje organizira prema sljedećem rasporedu:

Utorak, 29. lipnja sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 15 sati - cjepivo Pfizer za sve zainteresirane građane.

Srijeda, 30. lipnja - sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 17 sati - cjepivo Pfizer za građane koji su prvom dozom cijepljeni 19. svibnja 2021.

Četvrtak, 1. srpnja – sportska dvorana Osnovne škole Novi Marof - od 8 - 16 sati – cijepljenje drugom dozom Pfizera za građane koji su prvom dozom cijepljeni 20. svibnja 2021.

Petak, 2. srpnja - sportska dvorana Gospodarske škole u Varaždinu - od 8 - 13 sati – cijepljenje drugom dozom AstraZenece za građane koji su prvu dozu primili u travnju 2021. te za sve zainteresirane građane.