Sonja Ružić Cvrtinjak

Sonja Ružić Cvrtinjak s najviše glasova u drugi krug izbora za Trnovec Bartolovečki

VV | 17.5.2021. u 10:22h | Objavljeno u Aktualno

Sonja Ružić Cvrtnjak, kandidatkinja SDP – a, HSS – a i HSU – a, na nedjeljnim je izborima osvojila najviše glasova za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki. Kao favoritkinja ulazi u drugi krug izbora i već sada poziva građane da se okupe oko njezina programa.

- Hvala svima koji su izašli na izbore u našoj općini. Posebno se zahvaljujem onima koji su meni poklonili svoj glas i time potvrdili da sam uspješno desetljećima radila za Trnovec. Drugi krug je miješanje karata iz početka i krećemo u novu političku borbu. Zato pozivam sve građane Trnovca Bartolovečkog, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, da me podrže 30. svibnja kako bi naš Trnovec učinili još ljepšim i ugodnijim za život sviju nas - naglasila je Ružić Cvrtnjak.

Čestitke na osvojenom rezultatu, Ružić Cvrtnjak stižu sa svih strana, od čelnika iz raznih stranaka, uglednih pojedinaca i brojnih stanovnika Trnovca.

- Najbrojnija smo i najrazvijenija općina u Varaždinskoj županiji koja zaslužuje da se njome upravlja na još bolji način. Ja to znam jer sam gotovo cijeli radni vijek provela u lokalnoj upravi, u našoj općini. Poznajem svaki kutak našeg Trnovca, znam svaki problem i najvažnije : znam kako ga riješiti. Stoga još jednom pozivam sve Trnovčane da izađu na izbore, da pokažu da nas ima i da preuzmemo stvar u svoje ruke - rekla je Sonja Ružić Cvrtnjak, kandidatkinja s najvećom potporom stanovnika Trnovca Bartolovečkog.