Salopek: Dokazat ćemo da mladi nisu apolitični i da imamo što za reći

Varaždinske vijesti | 20.9.2018. u 10:09h | Objavljeno u Aktualno

Otkako je na čelu Mladeži HDZ-a Varaždina kao v.d. predsjednik, Ivan Salopek okupio je više desetaka mladih koji se žele aktivno uključiti u rad organizacije što su i potvrdili svojim dolaskom na jučerašnji sastanak te dogovorom oko daljnjih aktivnosti.

- Veseli me ovako veliki odaziv članova što je potvrda da ne žele biti sam broj u članstvu organizacije već žele neposredno sudjelovati u osmišljavanju i realizaciji  atkivnosti. Dokazat ćemo svima da mladi nisu apolitični i da imamo što za reći i pokazati bez obzira o kojem se području radi – izjavio je Salopek, dodavši da je na sastanku sudjelovalo četrdesetak članova, dok ih je desetak bilo odsutno.

Sam sastanak iskorišten je za rezime svih aktivnosti mladeži tijekom prethodna dva i pol mjeseca, dogovorene su akcije te plan i strategija za buduće razdoblje.

- Tijekom prethodna dva i pol mjeseca Mladež je sudjelovala na brojnim akcijama poput humanitarnog koncerta u Ivancu, aeromitinga u Varaždinu, motocrossa u Breznici, otvorenja kinodvorane i kuhanja popularnog „kotlića“ povodom Dana Ivanca u Ivancu, 22. Međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi, 15. rođendana varaždinskog placa, Danima vrganja u Paki – pobrojao je Salopek dodavši i da su članovi Mladeži sudjelovali na pojedinim gradskim i općinskim svečanim sjednicama te na svečanoj sjednici varaždinske Županijske skupštine u HNK-u u Varaždinu. Također, neki od članova započeli su pohađati Političku akademiju.

- Okupljamo članove koji svojim radom žele napraviti nešto pozitivno prije svega za mlade, ali i sve druge kojima je naša pomoć i angažman potreban. Aktivno ćemo sudjelovati u radu stranke. Veliki dio vremena posvetit ćemo humanitarnim aktivnostima i akcijama za pomoć drugima. Ukazivat ćemo na probleme koji tište mlade ovog grada ali i nuditi rješenja – zaključio je Salopek i poručio je da uz velik odaziv novih članova, koji su prepoznali rad Mladeži HDZ-a, ima mjesta i za nove mlade snage koje su uvijek dobrodošle u stranku.

Poticajne riječi okupljenim članovima Mladeži uputili su i gosti – predsjednik gradske organizacije HDZ-a grada Varaždina i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan, predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac te potpredsjednik Utemeljitelja HDZ-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Krešimir Čop. Salopek se na kraju, u ime Mladeži HDZ-a Varaždin, posebno zahvalio na velikoj potpori i podršci Damiru Habijanu te Anđelku Stričaku, saborskom zastupniku i predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije.

hdz_mladez_1.JPG

hdz_mladez_2.JPG

hdz_mladez_3.JPG

hdz_mladez_4.JPG

hdz_mladez_5.JPG

hdz_mladez_6.JPG

hdz_mladez_7.JPG

hdz_mladez_8.JPG