Salopek: Dokazat ćemo da mladi nisu apolitični i da imamo što za reći

Varaždinske vijesti | 20.9.2018. u 10:09h | Objavljeno u Aktualno

Otkako je na čelu Mladeži HDZ-a Varaždina kao v.d. predsjednik, Ivan Salopek okupio je više desetaka mladih koji se žele aktivno uključiti u rad organizacije što su i potvrdili svojim dolaskom na jučerašnji sastanak te dogovorom oko daljnjih aktivnosti.

- Veseli me ovako veliki odaziv članova što je potvrda da ne žele biti sam broj u članstvu organizacije već žele neposredno sudjelovati u osmišljavanju i realizaciji  atkivnosti. Dokazat ćemo svima da mladi nisu apolitični i da imamo što za reći i pokazati bez obzira o kojem se području radi – izjavio je Salopek, dodavši da je na sastanku sudjelovalo četrdesetak članova, dok ih je desetak bilo odsutno.

Sam sastanak iskorišten je za rezime svih aktivnosti mladeži tijekom prethodna dva i pol mjeseca, dogovorene su akcije te plan i strategija za buduće razdoblje.

- Tijekom prethodna dva i pol mjeseca Mladež je sudjelovala na brojnim akcijama poput humanitarnog koncerta u Ivancu, aeromitinga u Varaždinu, motocrossa u Breznici, otvorenja kinodvorane i kuhanja popularnog „kotlića“ povodom Dana Ivanca u Ivancu, 22. Međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi, 15. rođendana varaždinskog placa, Danima vrganja u Paki – pobrojao je Salopek dodavši i da su članovi Mladeži sudjelovali na pojedinim gradskim i općinskim svečanim sjednicama te na svečanoj sjednici varaždinske Županijske skupštine u HNK-u u Varaždinu. Također, neki od članova započeli su pohađati Političku akademiju.

- Okupljamo članove koji svojim radom žele napraviti nešto pozitivno prije svega za mlade, ali i sve druge kojima je naša pomoć i angažman potreban. Aktivno ćemo sudjelovati u radu stranke. Veliki dio vremena posvetit ćemo humanitarnim aktivnostima i akcijama za pomoć drugima. Ukazivat ćemo na probleme koji tište mlade ovog grada ali i nuditi rješenja – zaključio je Salopek i poručio je da uz velik odaziv novih članova, koji su prepoznali rad Mladeži HDZ-a, ima mjesta i za nove mlade snage koje su uvijek dobrodošle u stranku.

Poticajne riječi okupljenim članovima Mladeži uputili su i gosti – predsjednik gradske organizacije HDZ-a grada Varaždina i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan, predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac te potpredsjednik Utemeljitelja HDZ-a Varaždinske županije i županijski vijećnik Krešimir Čop. Salopek se na kraju, u ime Mladeži HDZ-a Varaždin, posebno zahvalio na velikoj potpori i podršci Damiru Habijanu te Anđelku Stričaku, saborskom zastupniku i predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije.

hdz_mladez_1.JPG

hdz_mladez_2.JPG

hdz_mladez_3.JPG

hdz_mladez_4.JPG

hdz_mladez_5.JPG

hdz_mladez_6.JPG

hdz_mladez_7.JPG

hdz_mladez_8.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci