Regulacija prometa u Varaždinu uz Dan svih svetih Foto: Ilustracija/Krešimir Đurić

Regulacija prometa u Varaždinu uz Dan svih svetih

Varaždinske vijesti | 31.10.2018. u 17:37h | Objavljeno u Aktualno

U vrijeme blagdana Svih Svetih na ulicama koje vode prema varaždinskom gradskom groblju na snazi će biti privremena regulacija prometa.

S ciljem sigurnije i brže protočnosti prometa, na frekventnijim raskrižjima u gradu Varaždinu promet će regulirati policijski službenici i pripadnici Prometne jedinice mladeži, a dio Hallerove aleje kod Varaždinskog groblja (od raskrižja s Ulicom Gustava Krkleca do raskrižja sa Ulicom Franje Račkog) bit će povremeno zatvoren te će promet odvijati obilaznim pravcima.

PU varaždinska skreće pozornost građanima da prilikom posjete grobljima obrate veću pozornost na svoje automobile i stvari koje u njima ostavljaju, kako ne bi postali žrtvama kaznenih djela provala i krađa. Također, pozivaju građane da se pridržavaju svih preventivnih mjera zaštite od požara prilikom paljenja svijeća i lampiona na grobovima, odnosno da ih ne pale uz raslinje i ukrasne aranžmane kako ne bi dolazilo do zapaljenja.

U svezi navedenog, mole se građani da ne parkiraju svoja vozila na ulaze na groblja zbog organizacije vatrogasne službe i mogućnosti žurnog pristupa vatrogasaca u slučaju nastanka požara.