Reformisti: "Župan Skupštinu pretvorio u arenu primitivizma, a u tome ima podršku Čehoka" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Reformisti: "Župan Skupštinu pretvorio u arenu primitivizma, a u tome ima podršku Čehoka"

VV | 18.5.2022. u 13:55h | Objavljeno u Aktualno

- Načinom na koji obnaša funkciju župana Anđelko Stričak (HDZ) pokazuje prijezir i nepoštovanje prema izabranim vijećnicima, ali i svim građanima naše županije. Županijska skupština mjesto je gdje se vijećnicima i građanima prezentiraju rad, rezultati i projekti županijske vlasti. U potpunom izostanku istih, župan je Skupštinu pretvorio u arenu primitivizma, nasilja, vrijeđanja i iznošenja apsolutnih laži. Najveću podršku u takvom sramotnom nastupu ima naravno od svog najboljeg partnera Čehoka kojeg također proganjaju “crveni kmeri” iz DORH-a - oglasili su se Reformisti priopćenjem, koje potpisuje predsjednica Natalija Martinčević.

- Stričak: "Vi valjda znate da je Čačić HDZ-ov mali od palube"

- Umjesto na radnom mjestu u JURA-i, dijelila pakete, pa zapela i na Kubi: "Neka Martinčević vrati novce"

Županu je poručila da pokuša, barem na jednoj Skupštini, znati odgovor na barem jedno postavljeno pitanje, bez da svoj odgovor odmah pretvori u verbalno nasilje i iznošenje laži i uvreda.

- Sukladno svojoj funkciji koordinatorice projekata i savjetnice župana svoj sam posao radila predano i odgovorno i često duže i više od propisanog radnog vremena, a u mjesec dana odradila sam više projekata nego li će Stričak i HDZ u cijelom svom sramotnom mandatu. Što se tiče putovanja, župan Stričak je vjerojatno mislio na svoja putovanja sa svojom zamjenicom, a Čehok svoja krstarenja od Japana (na račun Grada, naravno) do Remetinca - zaključuje u priopćenju.