Umjesto na radnom mjestu u JURA-i, dijelila pakete, pa zapela i na Kubi: "Neka Martinčević vrati novce" Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Umjesto na radnom mjestu u JURA-i, dijelila pakete, pa zapela i na Kubi: "Neka Martinčević vrati novce"

IHR/Varaždinske vijesti | 18.5.2022. u 10:58h | Objavljeno u Aktualno

- Mi smo svi svjedoci da je veliki vođa Reformista imao jedan nevjerojatni inventivan način kadrovskih križaljki i sistematizacije, pa smo tako imali prvog potpredsjednika Vlade, specijalnu savjetnicu, predsjedavajuću TZ Varaždinske županije, što nigdje u zakonu ne postoji... Tragom toga mi smo se malo zapitali, uzeli samo društvene mreže i samo pregledom fotografija shvatili da je Natalija Martinćević, da je ta žena, bila minimalno 100 dana sa županom na putu, uz naravno godišnje odmore, čini mi se da je i tri tjedna zaglavila na Kubi. Kako osoba koja je 100 dana na putu istovremeno može raditi u JURA-i? Navodno da čak nije ni dolazila u JURU. Molimo bih župana da provjerimo što je točno ona radila tamo. Je li uzela godišnji kada je dijelila pakete po Lepoglavi preko Crvenog križa? Ako uopće nije dolazila u JURA-u, onda bi trebala vratiti novac jer nije radila. Možda ima još zaposlenika koje je uhljebio veliki vođa. Molio bih da se to utvrdi jer je to jako važno za ovu Županiju, jer, eto, vi ne smijete nikoga zaposliti, a veliki vođa može, pa makar uopće ta osoba nije dolazila na posao. Mislim da nitko od nas nema takav godišnji ma koliko bio sposoban – rekao je vijećnik Ivan Čehok.

- Stričak: "Vi valjda znate da je Čačić HDZ-ov mali od palube, o svemu ćemo obavijestiti DORH"

Župan Anđelko Stričak je potvrdio da je "uvažene HDZ-ovke Natalije Martinčević” bila zaposlenica JURA-e.

- Da, radila je. I nikad je nisu vidjeli na radnom mjestu. Zbog čega velim HDZ-ovka? To vam je slično slučaju Bedeković. Znači, naš bivši zaposlenik Bedeković, da je HDZ-ovac, mediji bi ga razmontirali, ali kada je Reformist, tepaju ga i govore „Bravo care, bravo tigre...”, kako si uspio dvije godine dolaziti na posao, a ništa ne raditi. Znači, HDZ-ovka Natalija Martinčević dolazila je na posao, a na radnom mjestu nisu je vidjeli, a HDZ-ovac Željko Bedeković je dvije godine dolazio na posao, a nije odradio ništa. Neka se sada malo netko zapita što se događa u Varaždinskoj županiji. Govorim o dvostrukim mjerilima i kriterijima, što nije dozvoljeno. Etiketirati ljude zbog stranačke pripadnosti. Ako ti stave jednu krilaticu najgori si, a ako ti stave drugu, najbolji si, još ti tepaju – odgovorio je Stričak.