Reformisti: Konstituiran je Strukovni interesni odbor za obrazovanje, znanost, kulturu i sport

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.6.2018. u 15:39h | Objavljeno u Aktualno

Strukovni odbor Reformista će, osim stranačkih kolegica i kolega stručnjaka iz navedenih područja, angažirati i vanjske stručnjake, kao i sve one koji, svojim znanjem, referencama i idejama žele, u javnoj raspravi i konkretnim prijedlozima, doprinijeti učinkovitijem razvoju i obogaćivanju sustava.

- Strukovni interesni odbori Narodne stranke - REFORMISTI su stručno-savjetodavna tijela koja daju mišljenja i prijedloge, potiču inicijative prema nadležnim tijelima, a sve u cilju poboljšanja kvalitete života naših građana - naglasio je županijski predsjednik Reformista Tomislav Paljak.

Za predsjednicu je izabrana Hana Bulić, profesorica filozofije i sociologije, predsjednica Općinske organizacije Reformista u Donjoj Voći, a zamjenik je Željko Bedeković, mag.iur., zaposlen u Osnovnoj školi Varaždinske Toplice, predsjednik Gradske organizacije Reformista u Varaždinskim Toplicama.

Na ovoj uvodnoj sjednici, kojoj se odazvalo desetak članova iz područja predškolskog, osnovnoškolskog, srednjoškolskog i visokoškolskog miljea, predstavljen je program rada Odbora te su otvorene i tematske rasprave o projekciji kurikulumskih ishoda provedbe eksperimentalnog programa "Škola za život" te se raspravljalo o dugoročnim benefitima provedbe EU projekata, kako onih koje škole provode same, tako i onih koje inicira i potiče Varaždinska županija, a tiču se energetskih obnova škola na prostoru Varaždinske županije.

Novoizabrana predsjednica zahvalila je članovima na ukazanom povjerenju te najavila radnu jesen za ovaj Odbor.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci