Predstavljena lista SDP-a za Općinu Martijanec

Varaždinske vijesti | 27.4.2021. u 18:54h | Objavljeno u Aktualno

- Moja slike Općine Martijanec u budućnosti je briga o starijima, mladima i djeci, briga o društvenom životu, briga o kulturi i tradiciji, te najviše briga o stvaralaštvu, i to najviše poduzetničkom stvaralaštvu. Zalažemo se za bolji život naše sredine u poljoprivredi i turizmu kao novoj grani u Martijancu. Općinska zemljišta treba ustupiti za gradnju domova mladim obiteljima. Martijanec mora osnovati svoje komunalno poduzeće i privući investitore, istaknula je Antonija Lenček (SDP) , nositeljica liste za Općinsko vijeće Martijanca.

Na predstavljanju SDP – ove liste bila je prisutna i kandidatkinja SDP -a za županicu Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora.

„ Zgrade bez ljudi nemaju svrhu. Stoga trebamo otvoriti sve društvene i vatrogasne domove za naše građane da ih mogu koristiti. Troškovi održavanja moraju se platiti iz lokalnih proračuna i biti u funkciji svih građana kad se ne radi o komercijalnoj svrsi. Pogotovo za rad udruga, ali i političkih stranaka“, rekla je Antolić Vupora ispred zatvorenog Vatrogasnog doma u Martijancu.

SDP u Martijancu za načelnika podržava Branimira Nađa iz Reformista koji je predstavio program naglasivši „kako su Martijancu potrebne promjene i kako je sada odnos Općine prema potrebama građana – maćehinski“.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci