Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u utorak i srijedu boravit će u Varaždinskoj županiji Foto: VV arhiva

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u utorak i srijedu boravit će u Varaždinskoj županiji

V.M./Varaždinske vijesti | 12.12.2016. u 19:16h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ovog će tjedna, u utorak i srijedu, izmjestiti Ured predsjednice Republike u Varaždinsku Županiju.

Predsjednica će boraviti u zgradi Županijske palače. Podizanje zastave Predsjednice Republike i otvaranje privremenog Ureda u zgradi Županijske palače (Franjevački trg 7) održat će se u utorak, 13. prosinca, u 9,30 sati, a predviđeno je i prigodno obraćanje Predsjednice Republike.

Kolinda Grabar Kitarović održat će sastanak s vodstvom Varaždinske županije, a potom i s vodstvom Grada Varaždina. Susret će se s izaslanstvom Varaždinskih baroknih večeri, zatim s prof.dr.sc. Marinom Milkovićem, rektorom Sveučilišta Sjever te s udrugama hrvatskih branitelja.

Predsjednica Republike posjetit će Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, susrest će se s biskupom Josipom Mrzljakom, a u 14,45 predviđen je susret s građanima.

U srijedu će Kolinda Grabar Kitarović posjetiti tvrtku “Gumiimpex“ d.d. u Trnovcu Bartolovečkom. U Lepoglavi će posjetiti Dom kulture i Crkvu Bezgrešnog začeća BDM, u Ivancu tvrtku „Drvodjelac“ d.o.o., a u Ludbregu će se susresti s gradonačelnicima i načelnicima općina u Varaždinskoj županiji. U Varaždinskim Toplicama susrest će se s gradskim dužnosnicima, a posjet će završiti u Varaždinu posjetom Prvoj gimnaziji Varaždin i upoznavanju sa STEM programima koje provodi škola.

U četvrtak i petak, 15. i 16. prosinca, Ured Predsjednice Republike izmjestit će se u Međimursku županiju.