Posebno dežurstvo se seli u novouređene prostore Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije Foto: OB Varaždin

Posebno dežurstvo se seli u novouređene prostore Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije

Varaždinske vijesti | 9.2.2018. u 11:43h | Objavljeno u Aktualno

Posebno dežurstvo u okviru kojeg rade timovi opće/obiteljske medicine, većim dijelom zaposlenika Doma zdravlja Varaždinske županije, od ove će se subote, 10. veljače, odvijati u novouređenom zdravstvenom prostoru u krugu Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije (bivša pedijatrija), na istoj adresi u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

Ordinacija posebnog dežurstva koja je organizirana i radi subotom od 12 sati do 19 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 19 sati, preseljena je iz zgrade Internističko-pedijatrijskog paviljona kako bi se osigurali adekvatni prostori.

- Na ovaj je način osiguran zdravstveni prostor koji neposredno može odgovoriti svim zahtjevima rada u posebnom dežurstvu - napominju iz OB Varaždin.

Pacijentima te liječnicima primarne zdravstvene zaštite i bolničkim liječnicima, važno je da se posebno dežurstvo odvija u bolničkom krugu gdje je dostupna dijagnostika te mogućnost da se pacijent odmah u što kraćem vremenu uputi u bolnički sustav zbrinjavanja kada to zahtijeva njegovo zdravstveno stanje.

Podsjetimo, Dom zdravlja Varaždinske županije od svibnja prošle godine nastavio je s pružanjem usluge posebnog dežurstva djelatnosti opće/obiteljske medicine u prostoru Specijalističke internističke ordinacije Opće bolnice Varaždin, a sada se isto nastavlja, ali u ordinaciji određenoj samo za potrebe posebnog dežurstva.

Dakle, posebno dežurstvo i dalje je organizirano svake subote u vremenu od 12:00 do 19:00 sati te nedjeljom i blagdanom u vremenu od 08:00 do 19:00 sati sada na novoj lokaciji, u zgradi logopedije u bolničkom krugu, u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

dezurstvo_3.JPG

dezurstvo_2.JPG

dezurstvo_1.JPG