Posebno dežurstvo se seli u novouređene prostore Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije Foto: OB Varaždin

Posebno dežurstvo se seli u novouređene prostore Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije

Varaždinske vijesti | 9.2.2018. u 11:43h | Objavljeno u Aktualno

Posebno dežurstvo u okviru kojeg rade timovi opće/obiteljske medicine, većim dijelom zaposlenika Doma zdravlja Varaždinske županije, od ove će se subote, 10. veljače, odvijati u novouređenom zdravstvenom prostoru u krugu Opće bolnice Varaždin u zgradi Logopedije (bivša pedijatrija), na istoj adresi u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

Ordinacija posebnog dežurstva koja je organizirana i radi subotom od 12 sati do 19 sati te nedjeljom i blagdanom od 8 do 19 sati, preseljena je iz zgrade Internističko-pedijatrijskog paviljona kako bi se osigurali adekvatni prostori.

- Na ovaj je način osiguran zdravstveni prostor koji neposredno može odgovoriti svim zahtjevima rada u posebnom dežurstvu - napominju iz OB Varaždin.

Pacijentima te liječnicima primarne zdravstvene zaštite i bolničkim liječnicima, važno je da se posebno dežurstvo odvija u bolničkom krugu gdje je dostupna dijagnostika te mogućnost da se pacijent odmah u što kraćem vremenu uputi u bolnički sustav zbrinjavanja kada to zahtijeva njegovo zdravstveno stanje.

Podsjetimo, Dom zdravlja Varaždinske županije od svibnja prošle godine nastavio je s pružanjem usluge posebnog dežurstva djelatnosti opće/obiteljske medicine u prostoru Specijalističke internističke ordinacije Opće bolnice Varaždin, a sada se isto nastavlja, ali u ordinaciji određenoj samo za potrebe posebnog dežurstva.

Dakle, posebno dežurstvo i dalje je organizirano svake subote u vremenu od 12:00 do 19:00 sati te nedjeljom i blagdanom u vremenu od 08:00 do 19:00 sati sada na novoj lokaciji, u zgradi logopedije u bolničkom krugu, u Varaždinu, Ivana Meštrovića 1.

dezurstvo_3.JPG

dezurstvo_2.JPG

dezurstvo_1.JPG

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci