Pekara Petra iz Babinca proslavila deset godina rada

VV | 17.10.2016. u 12:46h | Objavljeno u Aktualno

U Babincu je u subotu 15. listopada proslavljena deseta obljetnica tvrtke “PIM” te pekare “Petra”. Pekaru su u Babincu prije deset godina otvorili supružnici Petra i Mladen Dobrotić, a pečenju kruha i peciva na početku proizvodnje pridružio se i brat Marijan.

Pekara je otvorena u sklopu tvrtke “PIM”, a potom je izgrađena i nova poslovna zgrada, u kojoj je danas trgovina pekarskih i slastičarskih proizvoda. Na katu je trgovina tekstila i frizerski salon, a nakon početna tri radnika u poduzeću je danas zaposleno dvadesetak radnika.

Osim u Babincu, pekarski i slastičarski proizvodi mogu se kupiti na prodajnim mjestima u Biškupcu i Vinici, a pecivo i kruh dostupni su i u brojnim trgovinama na širem području. Na proslavi obljetnice tvrtke bili su i predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen, zamjenik načelnika Žarko Rodeš i načelnik Mirko Korotaj, a uspješan razvoj tvrtke supružnicima Dobrotić poželjeli su i brojni poslovni partneri, prijatelji i rodbina. U popodnevnim satima svečanost je nastavljena u sali DVD-a Babinec, a proslavi su se pridružili i svi radnici sa svojim obiteljima, kao i mnogobrojni gosti.

Označeno u
Galerija slika