Osim Budimo grada, Čehok i Habijan također negoduju oko novih imenovanja Grada Varaždina Foto: K.Đ/M.N.

Osim Budimo grada, Čehok i Habijan također negoduju oko novih imenovanja Grada Varaždina

| 3.12.2021. u 08:27h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Nedavno su stigle obavijesti o novim imenovanjima na čelnim pozicijama u javnim ustanovama pod ovlašću Grada Varaždina kao i negodovanje opozicije, ali neformalnih koalicijskih partnera iz platforme Budimo grad. Na poziciju direktora Razvojne agencije Sjever DAN je došao Željko Bedeković, dok je za ravnateljicu Gradskih bazena postavljena Jelena Pavleković, oboje iz redova Narodne stranke Reformisti.

PBG: Pleše se onako kako svira ljubičasta interesna skupina s potporom 7 posto

- Jučer je dovršena podjela plijena između Bosilja, Reformista, sve pod pospanim okom ili pak odobravanjem Budimo grad. Naime, nakon što je za direktora Varkoma BEZ NATJEČAJA i bez ikakvoga programa postavljen Bruno Ister (SDP), nakon što je za direktora Razvojne agencije sjever - DAN, bez NATJEČAJA i bez ikakvoga programa i referenci, postavljen Reformist Željko Bedeković iz Drenovca, jučer je i za direktoricu Gradskih bazena postavljena izvjesna Pavleković, Reformistica iz Ivanca. Najveća zasluga bez natječaja postavljenog Istera je što je dobar s Bosiljem (!!!), Bedekovića je što ima tečaj iz EU fondova (!!!). A Pavleković očito zna plivati pa je najbolja osoba za direktoricu Bazena. To su te promjene, nadam se da je svima jasno - stoji na Facebook profilu Ivana Čehoka, a s istim sentimentom se javio i nekadašnji predsjednik Gradskog vijeća Varaždina i vijećnik HDZ-a u tom istom vijeću, Damir Habijan.

- U Gradu Varaždinu ništa novoga. Imenovanja na mjesta ravnatelja poradi održavanja "mira u kući". Loša poruka mladima, stručnima i sve više punih kofera u našem Gradu prema drugim sredinama - stoji u kratkoj objavi Habijana na njegovom Facebook profilu.