Objavljeni rezultati za financiranje projekata udruga i neprofitnih organizacija

VV | 9.4.2021. u 15:06h | Objavljeno u Aktualno

Nakon završenog javnog poziva i provedenog postupka ocjenjivanja, Grad Varaždin je objavio rezultate, odnosno Odluke o odobravanju financijskih sredstava za projekte/programe udruga i ostalih neprofitnih organizacija u odgoju i obrazovanju, socijalnoj skrbi i zdravstvu i kulturi te za područje mladih od javne potrebe za Grad Varaždin u 2021. godini.

Grad Varaždin, unatoč pandemiji uzrokovanoj virusom COVID-19, i ove godine nastavlja s financiranjem projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija te tako i u ovim teškim vremenima brine o civilnom društvu. Ove godine dodijeljena su financijska sredstva za 98 udruga i ostalih neprofitnih organizacija u ukupnom iznosu od 1.600.000,00 kuna.

Od navedenog cjelokupnog iznosa, 90.000,00 kn dodijeljeno je udrugama u području odgoja i obrazovanja (ukupno 4), 660.000,00 kn udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama u području socijalne skrbi i zdravstva (ukupno 41), 760.000,00 kn udrugama, samostalnim umjetnicima i ostalim neprofitnim organizacijama u području kulture (ukupno 40) te 90.000,00 kn udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama za područje mladi (ukupno 13).

Grad Varaždin će s nositeljima projekta/programa sklopiti ugovor o financiranju projekta/programa.

Odluka o Odobravanju Financijskih Sredstava 2021 by Varazdinske vijesti on Scribd

Odluka o Odobravanju Financijskih Sredstava 2021 by Varazdinske vijesti on Scribd

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci