Objavljen natječaj za imenovanje ravnatelja Gradskih bazena Varaždin Foto: VV arhiva / ilustracija

Objavljen natječaj za imenovanje ravnatelja Gradskih bazena Varaždin

Varaždinske vijesti | 19.10.2021. u 17:30h | Objavljeno u Aktualno

Upravno vijeće Javne ustanove Gradski bazeni Varaždin raspisalo je javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ravnateljice Javne ustanove „Gradski bazeni Varaždin“.

Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 112/21 od 15. listopada 2021. godine, na poveznici https://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/o8324684.html, a prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti u roku od 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.

Kako se među ostalim navodi u natječaju, za ravnatelja/ravnateljicu Ustanove može biti imenovana osoba koja osim općih uvjeta predviđenih zakonom ispunjava i sljedeće posebne uvjete: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ekonomskog, pravnog, elektrotehničkog ili strojarskog usmjerenja, i najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima.

Ravnatelj/ravnateljica se imenuje na četiri godine.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci